Kontakti

Naša lokacija:

 

Dolazak iz Tkalčićeve
Uđite u centar na glavni ulaz, a zatim idite pokretnim stepenicama ili liftom na treći kat (kat iznad kino dvorana). S vaše lijeve strane nalaze se staklena vrata kroz koja morate proći. Nakon toga idite ravno hodnikom, prođite pored Veleposlanstva Australije (s lijeve strane) i doći ćete do stepenica i drugih staklenih vrata. Nakon što uđete, s lijeve strane se nalazi HROK zvono, kreditna izvješća (klijenti) na koje pozvonite i pričekajte da vas pozovemo.

Dolazak iz Nove Vesi 
Uđite na sjeverni ulaz (nakon ulaza u garažu), spustite se stepenicama na etažu 1 i prođite na drugi kraj do pokretnih stepenica i liftova. Pokretnim stepenicama ili liftom idite na treći kat (kat iznad kino dvorana). S vaše lijeve strane nalaze se staklena vrata kroz koja morate proći. Nakon toga idite ravno hodnikom, prođite pored Veleposlanstva Australije (s lijeve strane) i doći ćete do stepenica i drugih staklenih vrata. Nakon što uđete s lijeve strane se nalazi HROK zvono na koje pozvonite i pričekajte da vas pozovemo.

 

Pronađite odgovore na česta pitanja o kreditnom izvješću i podacima koji se prikazuju o novčanim obvezama putem linka česta pitanja. 

 

Kontaktirajte nas:

Obrazac